Βαρδαλαχακη βαρδαλαχακηηηη παρε της κορες να παμε σε ενα μπουρδελο..πενταμορφες σαν την Μαριανα βαρΔινογιανη.επιασαν τη καληηη??????
2 απαντήσεις
Συγγραφέας
Μήνυμα
PLATEIA NORMAN FC
Αριθμός μηνυμάτων : 964 Ημερομηνία εγγραφής : 19/03/2020
Θέμα: Βαρδαλαχακη βαρδαλαχακηηηη παρε της κορες να παμε σε ενα μπουρδελο..πενταμορφες σαν την Μαριανα βαρΔινογιανη.επιασαν τη καληηη?????? Δευ Απρ 20, 2020 11:04 am
Πανω απο το σπιτι του παπου μου επιανα τους ναρκομανης εκει....ειναι μια μαντρα και φενετε για βιλα....οτι πισο υπαρχει ΣΠΙΤΙ... Δεν υπαρχει τιποτα...Εκει θα εμενα....τεχικα θεματα ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΟ......ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΕΤΟΝ.ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ........ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΟ.
PLATEIA NORMAN FC
Θέμα: Απ: Βαρδαλαχακη βαρδαλαχακηηηη παρε της κορες να παμε σε ενα μπουρδελο..πενταμορφες σαν την Μαριανα βαρΔινογιανη.επιασαν τη καληηη?????? Δευ Απρ 20, 2020 11:06 am
Θα εχουν περαση ωραιες στιγμες σε τουαλετες των Πατρων....ΖΟΜΠΙ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ....ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΟΛΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.....ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝ ΤΕΛΕΙΟΣ...ΦΙΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΧΖΑ ΑΦΙΣΗ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΩΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ 20 ΕΤΩΝ......ΝΑ ΔΗΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ......ΜΙΑΖΗ ΜΕ ΑΛΛΟΓΟ ΤΟ ΑΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ....ΟΙΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ........ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ DEMO ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΝΙΚΑΩ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.....Η ΚΛΕΨΙΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.....ΣΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΤΡΙΜΑ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ?????ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ......ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΙΤΙΚΑ ΖΗ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ....ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΙΝΟΣ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ....ΑΜ ΕΛΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΑΝ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.....ΚΑΙ ΚΑΘΩΣΑΝΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΕΙΟ.....ΕΧΩ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK.....ΤΑ ΜΠΟΖΑΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ....Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΤΣΤΡΟΦΗΣ....ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΝ ΣΕΙΣΜΟΝ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ......ΟΥ ΚΛΕΨΗΣ ΟΥ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΥ ΣΚΟΤΩΣΗΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ....11...ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΣ......ΜΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ.....
PLATEIA NORMAN FC
Θέμα: Απ: Βαρδαλαχακη βαρδαλαχακηηηη παρε της κορες να παμε σε ενα μπουρδελο..πενταμορφες σαν την Μαριανα βαρΔινογιανη.επιασαν τη καληηη?????? Δευ Απρ 20, 2020 11:13 am
Που θα παη το CHAMPIONS LEAGUE?????στο 2 night stant..ta gamisi...κυριε αστροναυτα την ελυνες την υποθεση?????ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΗΣ......ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ....ΓΑΜΗΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ....ΠΟΣΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΡΕΣΗ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΛΕΩΝ??????11.....αυτοκτονησε πολη κοσμοσ στη πατρα εμαθεσ τιποτα??????ηταν τοσο μεγαλος τεχνιτης ο πατερα σου που πηρε τα χρηματα του κοσμου?????Τη εφτιαξε..????ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΟΝΟ....ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ?????Η ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ...ΓΡΑΦΕ.....Η ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
Admin Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3864 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2020
Θέμα: Απ: Βαρδαλαχακη βαρδαλαχακηηηη παρε της κορες να παμε σε ενα μπουρδελο..πενταμορφες σαν την Μαριανα βαρΔινογιανη.επιασαν τη καληηη?????? Δευ Απρ 20, 2020 11:43 am
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ Η ΔΩΞΑ.
Admin Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3864 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2020
Θέμα: Απ: Βαρδαλαχακη βαρδαλαχακηηηη παρε της κορες να παμε σε ενα μπουρδελο..πενταμορφες σαν την Μαριανα βαρΔινογιανη.επιασαν τη καληηη?????? Δευ Απρ 20, 2020 11:55 am
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΗΤΕΡ...............ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Η ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗ......ΜΕ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ.ΘΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΣΣΙΑ ΝΙΚΕΣ....ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ......ΠΟΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΣΙΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ.....
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΦΕΗΣ ΜΠΟΥΚ
Βαρδαλαχακη βαρδαλαχακηηηη παρε της κορες να παμε σε ενα μπουρδελο..πενταμορφες σαν την Μαριανα βαρΔινογιανη.επιασαν τη καληηη??????