Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΑΡΙΘΜΟΣ ΖΩΟΥ ΠΤΥΝΟΥ 19
Συγγραφέας
Μήνυμα
PLATEIA NORMAN FC
Αριθμός μηνυμάτων : 964 Ημερομηνία εγγραφής : 19/03/2020
Θέμα: Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΑΡΙΘΜΟΣ ΖΩΟΥ ΠΤΥΝΟΥ 19 Τρι Απρ 07, 2020 10:52 am
PLATEIA NORMAN FC
Θέμα: Απ: Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΑΡΙΘΜΟΣ ΖΩΟΥ ΠΤΥΝΟΥ 19 Τρι Απρ 07, 2020 10:55 am
ΚΑΙ Ο ΠΙΟΙΤΗΣ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΛΗΣΗΣ ΔΕΚΑΕΝΙΑ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩ ΔΥΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ 18 ΖΩΟ ΣΤΗΝ ΔΥΜΙΟΥΡΓΙΑ.Η ΔΕΚΑΩΧΤΟΥΡΑ
PLATEIA NORMAN FC
Θέμα: Απ: Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΑΡΙΘΜΟΣ ΖΩΟΥ ΠΤΥΝΟΥ 19 Τρι Απρ 07, 2020 11:03 am
Ετσι η δελαωχτουρα καλιπτη ΔΥΟ θεσης πανω στη δημιουργια την 18η και την 19η.Φαντασου κινεζο να εγινε απο μικροβια ο σκυλος μου......απο που απο το χωραφι της μανα σου????Λαμπραντορ....η πορτα της λαμπρης ο φιλος μου ο Αγιος ΡΕΞ.Δεν ειναι θεουλης απο την ινδια.....αλλα ο σκυλος του Ιησου ο δικος μου....που κανενας δεν μπορει να τα βαλη μαζι του......Ο Παοκ στο νοσοκομειο....τους πηγαν οι γαυροι για ενα κατουριμα....το εχω γραψη....το παιζαν μαγκεσ τοσα ατομα....ενα πιτμπουλ δεν μπορουσε με τιποτα να ανιξη τη μασελα του..μας επιτεθικε...απο πισο δεν καταλαβαμε τιποτα...να πιαση απο το σβερκο το ΡΕΞ......απο τοτε επιτηθιτε συνεχεια....μεχρει να φαη ξυλο ο ηλιθιος απο τη παλτρεια Νορμαν που το εχει ελευθερο...των πηγαν μεσα....στην ασφαλια...
PLATEIA NORMAN FC
Θέμα: Απ: Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΑΡΙΘΜΟΣ ΖΩΟΥ ΠΤΥΝΟΥ 19 Τρι Απρ 07, 2020 11:40 am
Γελαη Παοκτζηδες ο ΡΕΞ
Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΑΡΙΘΜΟΣ ΖΩΟΥ ΠΤΥΝΟΥ 19